Waarom recreatief zwemmen?
Zwemmen is gezond: je conditie verbetert, je spieren blijven soepel en je leert op spelenderwijs nieuwe dingen. Daarnaast is zwemmen natuurlijk ook gewoon nog eens ontzettend leuk!

De lestijden:
Voor kinderen tot en met ± 10 jaar met minimaal een zwemdiploma-A is het zwemmen van 18.30 tot 19:15 uur in het instructiebad. Jullie worden begeleid door Edith Knaap, Marije van Berchum, Yannick Franse en Steijn van den Berge.

Voor kinderen tot en met ± 14 jaar is het zwemmen van 19.15 tot 20.00 uur in het wedstrijdbad of het verenigingsbad; dit is elke week anders. Jullie worden begeleid door Marije van Berchum, Edith Knaap, Yannick Franse en Ricky Haanstra.

Voor de 14+ recreanten is het zwemmen van 20:00 tot 20.45 uur in het wedstrijdbad of het verenigingsbad; dit is elke week anders. Jullie worden begeleid door Sjaak de Wijze.
Elke eerste vrijdag van de maand is het GEKLEED** zwemmen voor de recreatie groepen.

Zwemmen als ouder:
Zit je als ouder aan de kant en wil je ook zwemmen op de tijden van je kind?
Dan bieden wij die mogelijkheid om voor €9,00 per maand als ouder in een baan van de vereniging baantjes te trekken ten tijde van de zwemles van uw kind. Dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

*Certificaat 1 t/m 3:
Zwemkleding: (t)-shirt/blouse met lange mouwen + lange broek/rok/jurk, lengte tot over de knie.
Geen gymkleding of legging.

*Certificaat 4 t/m 10:
Zwemkleding: regenjas of windjack, (t)shirt/blouse met lange mouwen + lange broek/rok/jurk, lengte tot over de knie + schoenen.
Geen gymkleding, legging of balletschoentjes!